De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

©Evie Lippens

In de boekenkast van Ellen Jansegers, auteur van 'Zwijgen is goud. Introvert in een extraverte wereld'

Non-fictie VRT NU

Groen Gebladerte

Voor een gesprek over boeken neem je liefst ruim de tijd, en daar is een podcast de ideale habitat voor. Zo is er net een nieuwe aflevering verschenen van Groen Gebladerte, de podcastreeks waarin Tom De Cock acht debuterende schrijvers thuis bezoekt om het te hebben over hun eerste stappen in de literaire wereld en in hun boekenkast speurt naar de boeken die voor hen het verschil maken.

In de vierde aflevering krijgt Ellen Jansegers het bezoek van Tom De Cock.

Over Ellen Jansegers

Ellen (°1988) werkte nog niet zo lang geleden met een boel collega’s in een grote organisatie. Maar nu doet ze het – bewust – anders. Ze is freelance communicatiespecialist, schrijver en copywriter. Ze woont met man en kinderen in het Waasland. In april debuteerde ze met een non-fictieboek over introvertie: 'Zwijgen is goud. Introvert in een extraverte wereld'. Ellen noemt zichzelf een ervaringsdeskundige en werkte vijf jaar aan het boek.

Luister op VRT MAX en lees hier meer over Ellen Jansegers.

En lees hier wie de andere 7 toptalenten zijn

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief