Kinderpodcasts.nl

De Waanzinnige Podcast - Dé podcast over kinderboeken. Voor en door kinderen!

Kinderboeken LangZullenWeLezen

De Waanzinnige Podcast is een Nederlandse podcast waarin kinderen van 6-12 jaar vertellen over hun lievelingsboek en een stukje voorlezen. In maximaal 10 minuten vertelt een jonge lezer over zijn of haar lievelingsboek. Ook wordt er een stukje voorgelezen. Bevat veel leuke soundeffects en grappige opmerkingen van kinderen, waardoor het luisteren echt een feestje wordt.

De Waanzinnige Podcast zoekt jonge lezers

De Waanzinnige Podcast wil ook graag Vlaamse lezertjes aan het woord laten. Ben jij een boekenwurm van 9-10 jaar en wil je graag vertellen over een leuk boek dat je hebt gelezen? Of ben je toevallig fan van het boek 'Mus en kapitein Kwaadbaard'?

Podcasters-in-spe kunnen zich kandidaat stellen door een spraakberichtje (max 1 min.) te sturen naar hallo@dewaanzinnigepodcast.nl met hun naam, leeftijd, een korte uitleg waarom hun lievelingsboek of 'Mus en kapitein Kwaadbaard' zo fantastisch is, en wat ze het allerleukste stukje uit het boek vinden. De twee geselecteerde kandidaten worden op zaterdag 28 mei geïnterviewd in het kantoor van Iedereen Leest in Antwerpen.

Luister hier naar De Waanzinnige Podcast.

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief