dejongejury.nl

Young Adult- boek van MNM-DJ Wanne genomineerd voor De Prijs van de Jonge Jury

Young Adult MNM

De Prijs van de Jonge Jury is dé publieksprijs voor jeugdliteratuur in Nederland die sinds 1998 jaarlijks wordt toegekend aan het beste in het Nederlands verschenen jeugdboek in de leeftijdscategorie 12 tot en met 15 jaar.

De genomineerden voor de Jonge Jury Debuutprijs 2022 zijn bekend. De Tweede stem van Elin Meijnen, Hou me niet vast van Wanne Synnave en Unsinkable van Lotte van den Noort maken kans op de Jonge Jury Debuutprijs 2022.

Opmerkelijk is dus dat het boek van de Vlaamse MNM-DJ Wanne Synnave ook door het Nederlandse jeugdige publiek gesmaakt wordt. En als je dan nog weet dat hij het boek op amper 1 maand tijd schreef, is dit best wel een prestatie. Hij werd hiervoor door Conner Rousseau uitgedaagd tijdens De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Lees: MNM-DJ Wanne schrijft een boek in 1 maand.

MNM Luisteraars mochten zelfs mee op de cover van het boek. Lees: MNM-luisteraars sieren cover eerste boek van DJ Wanne - 'Hou me niet vast' is de titel.

Van 3 januari t/m 2 mei 2022 kan er zowel voor de Jonge Jury Debuutprijs als de Prijs van de Jonge Jury 2022 gestemd worden via de website van de Jonge Jury!

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief