Luister naar onze podcast 'Gebladerte' met Eva Daeleman

LangZullenWeLezen

Voor de podcastreeks 'Gebladerte' kruipt Tom De Cock in de boekenkast van Eva Daeleman. Op zoek naar nieuwe parels, oude curiosa, klassiekers, guilty pleasures en dat ene essentiële boek. Maar ook naar de ziel en de inspiratiebronnen van de lezende schrijver zelf.

Meer over 'Gebladerte' met Eva Daeleman

Eva is 29, groeide op in Haacht, maar woont tegenwoordig aan zee. Ze geeft er samen met haar kersverse echtgenoot Stijn coaching aan mensen die op zoek zijn naar extra kracht, harmonie of zelfvertrouwen. Ze was sidekick van Peter Van de Veire bij MNM, en werd nog beroemder als omroepster bij Eén. Na een turbulente tijd en een zoektocht naar zichzelf nam ze afscheid van de VRT om zich op haar nieuwe leven te concentreren.

Enkele fragmenten:

  • “De meeste zelfhulpboeken zien er supermottig uit. Als ze niet zo boeiend zouden zijn, zouden ze nooit mijn huis binnen mogen. “
  • "Mijn lief weet dat als er een nieuwe whodunit van Joël Dicker uit is, hij mij voor een paar dagen kwijt is. Ik ben een bangerik, ik kan geen echt zware thrillers lezen. Dan moet ik weer in therapie, en dat wordt op den duur toch wat kostelijk."
  • “Ik ga nu even heel openhartig zijn. Ik vermoed dat ik mijn volgende boek pas ga schrijven als ik weet dat ik moeder ga worden. En de natuur zal uitwijzen wanneer dat gebeurt. “

Beluister de podcastaflevering met Eva via iTunes, Spotify of Google Podcast..

Beluister ook de andere afleveringen

Naar het wedstrijdreglement. Gebladerte is een productie in samenwerking met sabam for culture.

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief