WIN! Wannes gloednieuwe boek 'Hou me niet vast'

Young Adult #Grotepet

Niemand minder dan Conner Rousseau gaf MNM-DJ Wanne de helse opdracht om binnen de maand een boek te schrijven. Een boek. In een maand. Na 40 000 woorden, veel gezucht en ontelbare slapeloze nachten is het verhaal klaar!

Wat begon als een stunt, mondde uit in een voor Wanne ontzettend persoonlijk, emotioneel verhaal over jongeren die op zoek zijn naar zichzelf en naar de waarheid. 'Hou Me Niet Vast' is een adembenemende Young Adult roman: een mix van thriller en love story, waarin (on)mogelijke liefdes, hoop en wanhoop, goede en kwade bedoelingen, ontroering en spanning zorgen voor een emotionele rollercoaster.

Het verhaal:

Emily Jane is nooit echt bezig met haar imago of populariteit op school. Ze is waarschijnlijk de enige die nog nooit gepraat heeft met Parker, de immens populaire captain van het football-team. Tot hij op een dag voor haar deur staat. Geen duidelijke aanleiding, geen reden, geen uitleg. Diezelfde avond stapt Parker uit het leven. In de dagen en weken die volgen, ontdekt Emily dat ze volledig verweven zit in het web van redenen waarom Parker uit het leven stapte, en dat Lake View High misschien meer geheimen heeft dan ze dacht.

Hoe kan je winnen?

Ga naar MNM.be en verzin een zo origineel mogelijk vervolg op het fragment uit het boek dat op de site staat, laat je gegevens achter en klaar!

Bekijk de lancering van het nieuwe boek van Wanne op 29 april in de ochtendshow van MNM hieronder:

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief