WIN: Hoe vier jij het Boekenfeest van Radio 1? Stuur een originele foto in en win 1,5 meter boeken!

Boekenfeest Radio 1

Door de coronacrisis kan de Boekenbeurs dit jaar niet doorgaan in zijn fysieke vorm. Maar Radio 1 biedt je tijdens de herfstvakantie een mooi alternatief aan: 'Het Boekenfeest'. En nog mooier: we hebben 1,5 meter boeken te geef! Bezorg ons een originele, zotte, sprekende foto van hoe jij thuis of in je kot het boekenfeest viert, om kans te maken!

Radio 1 zendt in de herfstvakantie elke dag van 9.00 tot 12.00 uur 'Het Boekenfeest' uit, met Ruth Joos als gastvrouw. Dagelijks schuift ook een boekengezicht van Radio 1 mee aan tafel: Koen Fillet, Annelies Moons, Lieven Vandenhaute, Lieven Van Gils en Sven Speybrouck.

Win boeken

Zijn ook van de partij: een heleboel auteurs die je verrassen met boeken die je absoluut moet gelezen hebben. Elke dag vullen zij ons boekenrek van anderhalve meter aan. Tot het helemaal vol is. En klaar om door jou gewonnen te worden!

Kans maken? Heel simpel. Deel een foto van hoe jij Het Boekenfeest viert met de hashtag #boekenfeest. Versier je boekenkast, organiseer een leesclubje met je bubbel, bak een taart in boekenthema, bouw een fort van boeken, breek een leesrecord,... Kortom: vier mee op jouw manier. Op het einde van de week kiest een onschuldige en grondig ontsmette hand de origineelste foto. De winnaar krijgt alle boeken èn de boekenplank opgestuurd.

Meer info over de wedstrijd op Radio1.be

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief