De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Wedstrijd #vrtschenkteenboek - Neem deel aan de boekenquiz en win een boekenbon tijdens VRT Boekenmaand!

Wedstrijd LangZullenWeLezen

November is VRT Boekenmaand en dat moet gevierd worden. Naast al het extra boekennieuws en -verhalen trakteert de VRT ook met boeken. Dankzij de samenwerking met Boekhandels Vlaanderen, het netwerk van de lokale boekhandel in Vlaanderen en Brussel, vallen tijdens de herfst niet alleen de bladeren maar ook boeken uit de lucht. 500 lezers worden verblijd met een boekenbon t.w.v. €20 die kan ingeruild worden voor een boek naar keuze bij de lokale boekenwinkel. Waag wekelijks je kans en neem voor 28 november deel aan de wedstrijd.

Hoe?

Telkens op maandag (*) vind je een nieuwe boekenquiz met 5 vragen. Per quizronde winnen de eerste 125 deelnemers met de hoogste score een boekenbon. De winnaars worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht en ontvangen enkele dagen later de digitale boekenbon in de mailbox.

Laat het quiz - én leesplezier beginnen!

Naar de boekenquiz

(*): 31 oktober – 7 november – 14 november – 21 november

Wedstrijd #vrtschenkteenboek - Neem deel aan de boekenquiz en win een boekenbon tijdens VRT Boekenmaand!
Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief