Nu zondag Uitgelezen #02 met de nieuwe Lize Spit en het gehypete 'Het drielichamenprobleem' van Cixin Liu

Literaire talkshow LangZullenWeLezen

'Uitgelezen', het populaire boekenprogramma van de Voo?uit verzamelt maandelijks bekende graaglezers en auteurs rond boeken en staat garant voor geanimeerde gesprekken en een zak vol boekentips. Corona noodzaakt 'Uitgelezen' voorlopig digitaal te gaan.

Op zondag 4 april (start om17:45), is er op het cultuurkanaal Podium 19 een aflevering van Uitgelezen te zien. Geniet van boeken in het gezelschap van de vaste panelleden Fien Sabbe, Anna Luyten en Jos Geysels. Extra gasten zijn Tom De Cock en Wim Oosterlinck, beiden radiopresentatoren en veel-lezers, en Annelies Verbeke die haar nieuwe verhalenbundel komt voorstellen. Kapinga Gysels zorgt voor de muzikale intermezzo's.

Boeken op tafel

Het was uitkijken naar 'Ik ben er niet', de nieuwe roman van Lize Spit. Wat vinden de panelleden van de opvolger van 'Het smelt'? En 'Het drielichamenprobleem' van de Chinese auteur Cixin Liu is momenteel wereldwijd een hype. Barack Obama en Jeff Bezos zijn fan en binnenkort is de verfilming te zien op Netflix. Wat maakt dit boek het lezen waard?

Podium 19

Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx, kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info over Podium 19 lees je op vrtnws.be.

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief