#THOMIZE - Lize Spit treedt in het huwelijk met Thomas Gunzig - reserveer nu al je gratis ticket voor de WatchApp-serie

Literair theater Literatuur Vlaanderen

Kan liefde bloeien in twee landstalen met een hardnekkige culturele grens? Thomas Gunzig en Lize Spit wagen het erop in #THOMIZE.

#THOMIZE - Flirt Flamand lanceert WatchApp-drama

#THOMIZE vindt plaats in het kader van Flirt Flamand, een online literair festival van Literatuur Vlaanderen, dat loopt van 6 tot 16 mei.

Als vertegenwoordigers van de Nederlandstalige en Franstalige Belgische literatuur zullen Thomas Gunzig op Lize Spit op 5 mei - jawel!- met elkaar trouwen.

In aanloop naar hun huwelijk gaan ze een vernieuwend literair experiment aan. Vanaf 24 april kan je #THOMIZE volgen, een digitale WatchApp-serie waarin je getuige bent van hun grenzeloos geflirt.

Reserveer je ticket!

#THOMIZE is vanaf 24 april gratis te volgen op je smartphone. Daarvoor moet je de SKGN app downloaden. Een gratis plaats reserveren kan nu al via flirtflamand.be/thomize. Net voor de start op 24 april ontvang je een reminder om de SKGN-app te downloaden. Op 24 april gaan de poppen dus écht aan het dansen en word je 10 dagen lang in een humoristische grenzeloze flirt tussen de auteurs gezogen. Toneel in je broekzak, op je smartphone!

Houd onze website in de gaten voor meer nieuws over het Flirt Flamand-festival of neem een kijkje op hun website.

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief