Stephen Fry zorgt voor feestelijke seizoensfinale van 'Alleen Elvis blijft bestaan'

Alleen Elvis blijft bestaan

Eindelijk is het zover: Stephen Fry in Alleen Elvis blijft bestaan. Oorspronkelijk bedoeld als feestelijke honderdste aflevering, maar door allerlei coronatoestanden nu een jaar later als even feestelijke seizoensfinale. Zeker kijken, want het belooft een verrassende en bij voorbaat toch weer veel te korte aflevering te worden.

Stephen Fry (1957) is mede door zijn hoofdrol in de verfilming van 'De ontdekking van de hemel' voor iedereen een begrip. Liefhebbers van de Britse komiek kenden hem al van zijn komische rollen in 'A Bit of Fry and Laurie', 'The Young Ones' en 'Blackadder', en uit films als 'A Fish Called Wanda' en 'Wilde', waarin hij de decadente dichter speelde. Ook is Fry schrijver van toneelstukken en romans. Na zijn debuut 'De leugenaar' verschenen ook 'Speelbal', 'Het nijlpaard' en 'Geschiedenis maken'.

Al heel vroeg bleek dat Stephen Fry een uitzonderlijk brein heeft. Na een woelige schooltijd vindt hij zijn plek, zijn passie en zijn beste vrienden (Emma Thompson en Hugh Laurie) op Cambridge. Dit en veel meer verhalen, zaterdag in Alleen Elvis blijft bestaan.

Als er één kledingstuk is dat Thomas zaterdag met zorg zal uitkiezen dan is het zijn das. Stephen Fry postte tijdens de lockdown elke vrijdag een foto van een das uit zijn indrukwekkende collectie. Een connaisseur dus!

'Alleen Elvis blijft bestaan' met Stephen Fry, zaterdag om 22u10 op Canvas en via VRT NU.

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief