Sta jij binnenkort op de COVER van Wannes nieuwe boek?

Fictie De Grote Peter Van De Veire Ochtendshow

'Wanne, ik wil dat jij in één maand tijd een boek schrijft.' Een opdracht van SP.A-voorzitter Conner Rousseau die Wanne met beide handen greep! Het boek is bijna af, maar euh... we zoeken nog mensen voor op de cover. Iets voor jou?

Op de cover komen foto’s van de verschillende personages te staan, maar die personages bestaan natuurlijk niet echt. Daarom gaan we op zoek naar luisteraars die als twee druppels water lijken op de personages zoals Wanne die in zijn hoofd heeft.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om je kandidaat te kunnen stellen?

  • je bent tussen de 16 en 22 jaar oud, maar kan doorgaan voor een 17-jarige. Als je nog minderjarig bent, is het belangrijk dat je ouders akkoord gaan.
  • je bent op zaterdag 27 of zondag 28 februari een uurtje vrij voor een fotoshoot in Antwerpen, waar je portretfoto wordt getrokken voor het boek.

Wat moet je doen om je in te schrijven?

Heel simpel, zorg dat je een duidelijke foto van jezelf klaar hebt, waarop je volledige gezicht te zien is, en vul onderstaand formulier in. Dat duurt maar een minuutje. Als we je graag op de cover zien, hoor je in de loop van de week iets van ons.

Meer info over het inschrijven vind je op MNM.be

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief