Podium 19 - nu zondag Uitgelezen #02 met Charlotte Van den Broeck en Ine Van Wymersch

Literaire talkshow LangZullenWeLezen

'Uitgelezen', het populaire boekenprogramma van de Voo?uit verzamelt maandelijks bekende graaglezers en auteurs rond boeken en staat garant voor geanimeerde gesprekken en een zak vol boekentips. Corona noodzaakt 'Uitgelezen' voorlopig digitaal te gaan.

Nu zondag, 28 februari (18u05), is er op het cultuurkanaal Podium 19 een nieuwe aflevering van Uitgelezen. Geniet van boeken in het gezelschap van de vaste panelleden Fien Sabbe, Anna Luyten en Jos Geysels. Extra gasten zijn schrijver Charlotte Van den Broeck en Ine Van Wymersch, topmagistraat én auteur van ‘Als je wieg op drijfzand staat’. De muziek is van de piepjonge indie-zangeres Noa Lee - denk aan Feist, Grizzly Bear en Keith Jarrett.

Boeken op tafel

Uiteraard liggen er ook enkele fijne boeken op tafel. Na zijn veelgeprezen bestseller ‘Wil’ duikt Jeroen Olyslaegers in ‘Wildevrouw’ met allure het zestiende eeuwse Antwerpen in. En het is altijd opletten met superlatieven, maar ‘De jaren’ is zonder meer het prachtig vertaalde magnum opus van Annie Ernaux. In ‘Het leven speelt met mij’ tenslotte beschrijft David Grossman als geen ander wat onmogelijke keuzes, politiek en emotioneel, teweeg brengen.

Podium 19

Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx, kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info over Podium 19 lees je op vrtnws.be.

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief