Nicole en Hugo blikken terug in biografie 'Goeiemorgen, morgen': 'We hebben nooit aan onszelf gedacht, het was altijd Nicole én Hugo'

Biografie vrtnws

50 jaar Nicole en Hugo, 50 jaar onafscheidelijkheid: dat viert hét showbizzkoppel van Vlaanderen met een autobiografie. Een boek dat alle verhalen en al het sentiment bundelt. Een kostbaar goed voor het koppel, want stilaan vervagen alle herinneringen in het hoofd van Nicole. Naar aanleiding van het boek, mocht ook Cathérine Vandoorne voor Radio 2 aan tafel bij het koppel. Een gesprek over kostuums, cruises, maar evengoed over hun kwetsbaarheid en hun veerkracht.

'Goeiemorgen, morgen', dat is de titel van de biografie van Nicole en Hugo. Een biografie over '50 jaar onafscheidelijkheid', noemen ze het zelf. Nicole Van Palm en Hugo Verbraeken blikken er terug op hun leven en carrière, eentje van glitter en glamour, maar ook eentje van ziekte en verdriet. In de epiloog van het boek, schrijft Hugo dat het koppel kwetsbaar is. Ze kregen de boodschap dat de herinneringen in het hoofd van Nicole 'voor altijd vager' zullen worden, 'dat ze zullen verdwijnen in de nevelen van de voortschrijdende tijd'.

Cathérine Vandoorne kon voor Radio 2 op bezoek bij Nicole en Hugo, om samen te praten over het sentiment, de verhalen en de herinneringen die ook in de biografie worden vastgelegd. Op vrtnws.be worden enkele opmerkelijke fragmenten opgelijst en word je doorverwezen naar VRT NU voor het volledige interview.

Bekijk de video op VRTNU

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief