MNM-DJ Wanne schrijft een boek in 1 maand

Young Adult De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow

Begin deze week daagde sp.a-voorzitter Conner Rousseau DJ Wanne van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow uit: 'Schrijf een boek in 1 maand tijd'.

Dat is uiteraard geen eenvoudige klus. Wanne Synnave leest in de show zijn eerste bladzijde van het boek voor. Die klinkt al erg spannend. Heel wat luisteraars reageren ook erg positief en vragen waar het boek te koop zal zijn. Er zijn zelfs luisteraars die toegeven dat ze niet graag lezen, maar dit boek zouden ze wel eens een kans willen geven. 'Deze uitdaging zou wel eens een enorme boost aan de 'leesgoesting' kunnen geven', zegt Peter Van de Veire daarop.

Ook voormalig MNM-DJ Tom De Cock wordt om hulp gevraagd. Hij schrijft momenteel zelf aan een boek over het personage 'Lily'. Het wordt een young adult ecoboek. Hij geeft Wanne tips en spreekt hem moed in. Hij vindt het bovendien ook al goed dat Wanne al een 'einde' in gedachten heeft, want dan weet hij waar hij met het verhaal heen wil. 'Hij gebruikt ook internationale namen, dus heeft ook al oog voor eventuele vertalingen', grapt Tom. Hij vraagt hem ook of hij al een uitgever heeft, want zijn uitgeverij is geïnteresseerd. Toms boek komt alvast in mei uit.

Herbekijk het interview hieronder:

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief