MNM-DJ Wanne leest een stukje voor uit zijn gloednieuwe boek en maakt titel bekend

Young Adult De Grote Peter van De Veire Ochtendshow

Vorig jaar schreef MNM-DJ Wanne een eigen, eerste boek. Dat was zo'n succes dat er dit jaar een tweede boek komt, waar hij maandagochtend al een klein stukje uit heeft voorgelezen!

Herinner je je de #30DaysChallenge van Wanne nog? Hij kreeg vorig jaar de opdracht om in een maand tijd een boek te schrijven. Ondertussen zijn er al duizenden exemplaren van Hou me niet vast verkocht, en kan je het boek dus een echt succes noemen. Zo'n succes, dat er zelfs een opvolger komt: Kijk me niet aan.

Een jaar na de gebeurtenissen in Hou me niet vast, krijgt Lake View High opnieuw af te rekenen met de dood van een student. Na een wild feestje in de gebouwen van de school, wordt een student teruggevonden in de aangrenzende vijver. Leerling Cameron gaat op onderzoek, maar legt zo een hoop geheimen bloot, die hij misschien liever niet ontdekt had.

Het belooft opnieuw een razend spannende thriller te worden, die we héél snel mogen verwachten: 'Ik wil het zo goed als exact een jaar na het eerste boek uitbrengen. Dat wil zeggen dat het vervolg al eind april in de rekken zou moeten liggen.'

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief