De MNM-luisteraar leest nog wel en babbelt over boeken via Discord

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow

Regelmatig lanceren de dj's van de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM een poll. Deze keer was de vraag: Een boek lezen- ja of nee?

Opvallend is dat mensen vaak een boek lezen, maar niet meteen op de titel komen. Zo weet Peter Van de Veire te vertellen dat hij dus een boek aan het lezen is van Karin Slaugther en hij legt in geuren en kleuren uit waar het over gaat, maar de titel ontsnapt hem. Hetzelfde overkomt een luisteraar die reageert.

Voor de ene luisteraar kan het boek niet dik genoeg zijn, de andere vindt het niet zinvol om te lezen en kijkt liever naar de film.

Kawtar Ehlalouch leest 'Het wordt spectaculair beloofd', het gaat over een meisje dat liefdesbrieven schrijft. En Wanne Synnave heeft nu net voor de achtste keer het boek 'Wonder' uit. Dit boek is ook verfilmd. Het gaat over een jongen die met een gezichtsafwijking geboren werd en hij moet naar de lagere school.

Team-Boek-Toe

65% van de MNM-luisteraars antwoordde ja op de pollvraag. Dus er wordt ook onder de MNM-luisteraars nog wel gelezen. Goed nieuws dus. Bovendien heeft MNM een discussiegroep 'Team-Boek-Toe' opgericht op hun platform van Discord. Je kan in dat kanaal praten over de boeken die je aan het lezen bent, inspirerende quotes, toffe lyrics, samenvattingen voor school sprokkelen...Alles wat met lezen te maken heeft dus.

Je vindt er tips als:

En er wordt ook naar advies gevraagd in de community: 'Iemand al 'Iene miene mutte' van M.J. Arlidge al gelezen?

Wil je hier graag op antwoorden of deel uitmaken van de groep, dan vind je meer info over Discord op MNM.be

De MNM-luisteraar leest nog wel en babbelt over boeken via Discord De MNM-luisteraar leest nog wel en babbelt over boeken via Discord

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief