De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

LangZullenWeLezen vanaf nu op VRT MAX, VRTNWS en VRT.be

LangZullenWeLezen

De start van VRT Boekenmaand betekent ook een nieuwe start voor het boekenplatform LangZullenWeLezen. Voortaan wordt al het VRT-boekennieuws verzameld op VRT MAX, VRT NWS en VRT.be. De website langzullenwelezen.be wordt begin volgend jaar afgesloten.

VRT Boekennieuws vind je vanaf nu…

In de VRT Lees mee - nieuwsbrief

De wekelijkse nieuwsbrief van LangZullenWeLezen wordt de VRT Lees mee-nieuwsbrief die op vrijdag wordt uitgestuurd. Ontvang je de LangZullenWeLezen-nieuwsbrief al? Mooi zo, dan krijg je vanaf november de nieuwe in je mailbox. Is dat nog niet zo, dan kan je je hier inschrijven. Zo mis je niets van het boekennieuws uit de VRT-programma's en blijf je wekelijks leestips ontvangen.

Op de VRT Lees mee -pagina op VRT MAX

Op de boekenpagina van VRT MAX vind je het overzicht van VRT-programma’s waarin boeken aan bod kwamen. VRT MAX is de plaats voor het herbekijken en herbeluisteren van interviews met auteurs en waar je de podcasts over boeken terugvindt.  

Op VRT NWS

De actualiteit uit de boekenwereld lees je op VRT NWS.be. Extra boekennieuws krijg je op vrijdag in 'De week in vijf boeken' met een selectie van 5 boeken die die week in VRT-programma’s zijn besproken.

Op VRT.be

VRT heeft een hart voor boeken en draagt leesplezier en leesinspiratie hoog in het vaandel. Daarom lees je ook op vrt.be nieuws over boeken. VRT.be is ook de plek waar je kan deelnemen aan wedstrijden en andere boekenacties. #vrtschenkteenboek is zo’n wedstrijd waarmee in november de VRT-boekenmaand wordt gevierd. 500 boeken gaan de deur uit, een actie in samenwerking met Boekhandels Vlaanderen.

Bij Radio Select

Een interview met een auteur of recensie gemist? De Select-pagina’s van de radionetten bieden je de mogelijkheid die te herbeluisteren. De VRT Lees mee–nieuwsbrief houdt je alvast op de hoogte van welke interviews en gesprekken je daar terugvindt.

Via de sociale media van VRT MAX, VRT NWS en VRT.be

Het boekennieuws kan je ook volgen via de sociale media-platformen van VRT MAX, VRT NWS en VRT.be. De Facebook - en Instagrampagina van LangZullenWelezen blijven tot begin volgend jaar actief.

Lees hier meer over VRT Boekenmaand.

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief