Kim Debrie geeft vakantietips op Radio2 en boekentips met de LangZullenWeLezen-zomerkaart

Boekentips LangZullenWeLezen

Zin in zomer in eigen land? In Zot veel Vakantie op Radio2 levert Kim Debrie elke weekdag vakantie aan huis tussen 10.00 en 12.00 uur. Ze gaat op zoek naar verrassende plekken om iedereen te inspireren voor een dagje uit. En hier op langzullenwelezen.be deelt ze met de digitale zomerkaart ook graag haar boekentips.

'Ik heb net 'Radio Secrets' van David Lloyd gelezen, maar dat is misschien niet echt een boekentip voor het grote publiek natuurlijk', schreef Kim ons. Deze boeken wel:

  • Het parfum van Patrick Süskind blijft een toppertje. Gaat al lang mee. Was het eerste boek dat ik ooit cadeau kreeg van mijn man.
  • Het diner van Herman Koch is ook wel goed.
  • Wat ik eindelijk ook eens wil lezen en wat hier al lang ‘op ’t schap’ ligt is De meeste mensen deugen van Rutger Bregman.

  'En als ik ooit eens 5 minuten (bij wijze van spreken) tijd heb, zou ik toch ook 'De Zeven Zussen' willen lezen. 'De Zevende Zus' heb ik met moederdag nog cadeau gegeven aan mijn mama. Die is ook fan van de reeks. Zeker nu Lucinda Riley recent gestorven is … zou toch mooi eerbetoon zijn om die reeks eindelijk eens gelezen te krijgen. En kinderboeken natuurlijk! Vergeet ik nog te zeggen! Zaaaaaaaaaaaalig om ’s avonds voor te lezen voor mijn dochter Noa … (al zal dat deze vakantie alleen in het weekend kunnen, jammer genoeg …) – en dan zijn we grote fan van de klassiekers als Roald Dahl en David Walliams!', sloot ze haar email af.

  Zelf een boekentip die je graag met je vrienden en familie deelt? Ga naar 'Deel je vakantieboekentips'. Zet er je boeken op een rijtje, kies een afbeelding, signeer en delen maar! Inspiratie kan je vinden in de lijst '20 om te lezen in de zomer van 21'!

  Kim Debrie geeft vakantietips op Radio2 en boekentips met de LangZullenWeLezen-zomerkaart
  Deel dit artikel

  Nog meer boekennieuws op

  Kom erbij en lees mee.

  Begint het te kriebelen?

  Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
  Laat het leesplezier beginnen!

  Log in met je VRT profiel

  Meer leesplezier?

  Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
  We sturen je elke week een verse update!

  Schrijf je in op de nieuwsbrief