Ketnet Junior

Ketnet Junior leest samen met de allerkleinsten in 'Sarah leest voor' - bekijk alle afleveringen!

Kinderboeken Sarah leest voor

Hoera! Het is vandaag de internationale dag van het kinderboek!

We deelden al een artikel met de leestips van Ketnet Junior (-6), maar misschien heb je tijdens deze Paaspauze helemaal geen of niet veel tijd om samen met je kind te lezen. Niet verwonderlijk in tijden waarop ouders thuiswerk moeten combineren met de zorg voor kinderen. Ketnet Junior kan je mogelijks uit de nood helpen met hun nieuwe actie: 'Sarah leest voor'!

Vanaf vandaag staat Ketnetwrapper Sarah Mouhamou paraat met lees- en beweegplezier. Tijdens ‘Sarah leest voor’ betovert ze de allerkleinsten (-6 jaar) met verhalen uit haar voorleesboek ‘de avonturen van Sokpop’. De focus ligt op het stimuleren van de taalontwikkeling, leesvaardigheid en fantasie.

Het blijft niet bij zitten. In ‘Sarah beweegt’ kunnen kleuters mee dansen en swingen op actieve videos. Zo kunnen de jonge kijkers met Ketnet Junior ook tijdens de paasvakantie hun motorische vaardigheden blijven oefenen.

'Sarah leest voor' en 'Sarah beweegt': vanaf vrijdag 2 april op VRT NU, de Ketnet Junior-app en het Youtube-kanaal van Ketnet Junior. Vanaf zaterdag 3 april zijn de nieuwe avonturen van Sarah ook te volgen op tv.

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief