'House of the dragon'-acteur Matt Smith komt naar Heroes Comic Con in Brussel

strips VRT NWS

De Britse acteur Matt Smith komt op 25 september naar Brussel. Hij is een van de gasten op het festival Heroes Comic Con, waar fans van strips, gaming, films, series, cosplay, bordspelletjes en andere popcultuurfenomenen samenkomen. Smith is bekend van series zoals 'Doctor Who' en 'The crown'. Hij speelt ook mee in 'House of the dragon', de langverwachte opvolger van de successerie 'Game of thrones' die eind deze maand in première gaat.

Fans zullen op Heroes Comic Con tegen betaling op de foto kunnen gaan met Matt Smith en een handtekening krijgen. Hij zal ook deelnemen aan vraag-en-antwoordshows die toegankelijk zijn voor iedereen met een toegangsticket.

Nu kijken fantasyfans vooral uit naar zijn vertolking van Daemon Targaryen in 'House of the dragon', een spin-off van 'Game of thrones'. 'House of the dragon' speelt zich twee eeuwen eerder af dan de gebeurtenissen in 'Game of thrones' en focust op het koningshuis Targaryen. Beide reeksen zijn geïnspireerd op de boeken van George R. R. Martin.

Lees het volledige artikel op vrtnws.be

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief