Eén uur nagenieten van en extraatjes van de Boekathon van 5 november

VRT Boekenmaand Boekathon

Tom De Cock hoopt dat je wishlist met nieuwe boeken begint te groeien. Vandaag is DAG 6 van de Boekathon op Lees! Het Boekenfestival en Tom verzamelde intussen 130 babbels met schrijvers .En we gaan door. Nog een heel weekend lang gaat, loopt, sprint en struikelt Tom De Cock live verder op VRT NU. Van een literaire marathon gesproken!

Maar op Eén tussen 11 en 12u en achteraf op VRT NU kan je kijken naar de terugblik op gisteren, DAG 5. En die begon hij met 'een hele lieve fuck you!'. Het is de titel van het nieuwe boek van Mevrouw Jelle De Beule: Sylvia Van Driessche. Waarom die fuck you LIEF is en vooral: naar wie ze die middelvinger opsteekt, hoor je in de compilatie. Kijk ook naar de pakkende getuigenis van Abbie Chalgoum. En kom te weten wie de man op de cover van het nieuwe boek van Patrick Conrad is.

'Van lieve fuck you’s over katten tot verdwijningen. In de Boekathon nemen we echt elk boek onder de loep. We zoomen in op de ezelsoren, op lekker dikke, maar ook flinterdunne pagina’s. Op kleurrijke krabbels, maar ook op zwarte bladzijden. En net daarover, over die 'Zwarte Bladzijden' vertelde redactrice Sachka Vincent gisteren in m’n boekenhoek. Een babbel die bleef kleven', gaat Tom De Cock verder.

Ook Lale Gül, Anneleen Bru, Vincent Merjenberg en Uwe Porters duiken op in deze compilatie.

Herbekijk de één uur durende compilatie van de hoogtepunten van de Boekahton van 5 november met extra's op VRT NU

De Boekathon van Lees!Het Boekenfestival gaat nog door tot morgenavond 18u. De planning kan je bekijken op boekathon.be!

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief