Eén en Radio 2 trakteren op boeken!

Wedstrijd LangZullenWeLezen

Liggen jouw vakantieboeken al klaar of ben je nog op zoek naar spannende en ontspannende lectuur voor aan het strand, zwembad of in de tuin? Laat je inspireren door de boekentips van de lokale boekenhandels of de boeken die Eén serveert in 'Een zomer vol boeken, de Zomerboekathon' met Tom De Cock, nu en volgende zondag en nadien te herbekijken op VRT NU.

Eén en Radio 2 trakteren op boeken!

Met zicht op de zomer en vakantie trakteren Eén en Radio 2 op extra leesgenot. Neem deel aan de quiz van Radio 2 en Eén op VRT NU (vanaf zondag 19 juni) en win een boekenbon ter waarde van €20 die je kan inwisselen bij de lokale boekenwinkel voor een boek naar keuze.

#zomerlezen2022 van Boekhandels Vlaanderen

De hele zomer lang verwelkomen de lokale boekenwinkels van het netwerk Boekhandels Vlaanderen je voor boekenadvies die je vakantie nog zaliger maken. Loop langs en ontdek er de leukste, spannendste en grappigste boeken. Maar er is meer. Via de overheidscampagne #zomerlezen 2022 deelt Boekhandels Vlaanderen massaal veel boekencheques van €10 uit. Ga naar www.boekhandelsvlaanderen.be/zomerlezen, laat weten wat jij leest deze zomer en maak kans op een boekencheque van €10.

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief