Dit is de 'best of' van het Radio 1 Boekenfeest en de Boekathon van 4 november

VRT Boekenmaand Best of

Een extra lange uitzending vandaag. Het is nocturne. De Boekathon gaat nog door tot 22u op VRT NU en live op Lees! Het Boekenfestival. Elke dag blikken we terug op het Radio 1 Boekenfeest en de Boekathon met een montage van enkele hoogtepunten.

Deze auteurs passeerden vandaag, donderdag 4 november, in de studio van Bent Van Looy en Tom De Cock: Professor Lieselot De Wilde heeft het over zin en onzin van opvoedboeken, Mark Coenen neemt het op voor zijn lotgenoten in 'Alle mannen zijn onnozelaars', Leen Vandereycken bracht 'Danny Boy' mee, Johan Op de Beeck verklapte het onderwerp van zijn volgende non-fictie boek, Willem-Jan van Ekert probeert een romanfiguur uit zijn fictiedebuut postuum beroemd te maken, Lisa Weeda schreef over haar Oekraïense grootmoeder 'Aleksandra' die nu het boek aan het lezen is, en Barbara Sarafian vereeuwigt haar moeder in 'Mamy Blue'.

Bekijk de Best of van 4 november op VRT NU

De volledige interviews kan je bekijken op VRT NU, net als alle gesprekken met de andere auteurs die vandaag kwamen vertellen over hun boek in het Radio 1 Boekenfeest en de Boekathon!

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief