Deel zoals Lieven Van Gils je leestips met de digitale LangZullenWeLezen-zomerkaart

LangZullenWeLezen

Je hebt je reis geboekt, je reiskoffer van de zolder gehaald , je mooiste zomerjurk of -hoed al klaarliggen, maar je weet nog niet welk boek je mee kan nemen om aan het zwembad, in het vliegtuig, in je tent te lezen?

Lieven Van Gils geeft je met deze digitale zomerkaart van LangZullenWeLezen alvast zijn absolute aanraders mee. Vorig jaar presenteerde hij nog het boekenprogramma 'Zomerhuis met boeken'. Dit jaar bereidt hij zich voor op zijn nieuwe opdracht als filmrecensent. Maar het lezen kan hij niet laten.

  • 'Ik neem deze zomer Alle mannen zijn onnozelaars van Mark Coenen mee op reis. Niemand die kan schrijven over de zin en onzin van het leven zoals hij. Ideààl voor op vakantie', liet Lieven ons weten.
  • Nu is hij aan het genieten van De nietige miljoenen, van Jess Walter. Zijn Schitterende Ruïnes is ook één van zijn all time favourites.
  • Hij heeft heel veel plezier beleefd aan Meneer Wilder en ik van Jonathan Coe. Over de ontmoeting in de jaren 70 van een jonge Griekse vrouw met de beroemde Hollywoodregisseur Billy Wilder, die in die tijd al wat op zijn retour is.

Dit laatste boek is trouwens ook een boek van de LangZullenWeLezen-zomerlijst '20 om te lezen in de zomer van '21'. Ook hier kan je inspiratie vinden voor je ultieme zomerboek en als je met de quiz meespeelt maak je zelfs kans om het te winnen.

Zelf een boekentip die je graag met je vrienden en familie deelt? Ga naar 'Deel je vakantieboekentips'. Zet er je boeken op een rijtje, kies een afbeelding, signeer en delen maar!

Deel zoals Lieven Van Gils je leestips met de digitale LangZullenWeLezen-zomerkaart
Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief