Maarten Van Cauwenberghe

De voorleesclub op Theater Aan Zee

Kinder- en jeugdliteratuur De voorleesclub

Als je op Theater Aan Zee speelt, dan heb je beslist een stem om bij weg te dromen. Daarom vroeg LangZullenWeLezen in samenwerking met deAuteurs, een aantal van de TAZ-performers om voor te lezen tijdens De voorleesclubsessies. Deze keer live mee te volgen op verschillende locaties tijdens Theater Aan Zee.

Vandaag was het de beurt aan muzikant Maarten Van Cauwenberghe, naast Lisbeth Gruwez de medebezieler van danscompagnie Voetvolk. Met hun voorstelling Into The Open brengen ze een bom energie naar TAZ, maar vandaag was het vooral tijd om even te bekomen en op de berg in het Leopoldpark voor een heleboel enthousiaste kinderen voor te lezen uit Strandjongen van Ingrid Godon en Nathalie Teirlinck.

Vorig jaar werd De voorleesclub op VRT NU en Eén gelanceerd. Bekende voorlezers brachten er de mooiste kinderboeken tot leven op het scherm. De tekeningen leken letterlijk rondom hen tot leven te komen.
Op TAZ kan je dit nu live ervaren. Voorlezen wakkert leesplezier aan en verbindt, over de generaties heen.

Wie ook een sessie op TAZ wil meepikken de komende dagen kan nog terecht bij onder meer Peter De Graef, Eva Binon, Boris Van Severen en vele andere voorlezers. De verschillende momenten en locaties vind je op de website van Theater Aan Zee.

De voorleesclub op Theater Aan Zee De voorleesclub op Theater Aan Zee De voorleesclub op Theater Aan Zee De voorleesclub op Theater Aan Zee De voorleesclub op Theater Aan Zee De voorleesclub op Theater Aan Zee
Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief