De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Camille van #LikeMe wordt stripheldin

Strips LangZullenWeLezen

Camille was deze zomer echt overal: op de radio, op televisie en op heel wat podia in Vlaanderen. De zangeres en actrice is vooral bekend van de Ketnetserie #LikeMe.

Vanaf dit najaar verovert ze ook de boekenwinkel. Standaard Uitgeverij kondigde vandaag aan een hele reeks boeken en strips uit te brengen rond de populaire zangeres.

In mei ligt haar eerste stripavontuur in de winkel. Scenarist is Danny De Vos (For Girls Only! en 3HZ) en striptekenares Renée Rienties (Snelle Sam en Nina) zullen de wereld van Camille in een strip uitwerken met thema’s als pesten en bodyshaming die Camille na aan het hart liggen. En ook haar teergeliefde kat, Moustache, krijgt een centrale rol in de strip.

Ook voor 2023 staan er nog verschillende boekprojecten op stapel. 'We willen Camille in de breedte positioneren op de boekenmarkt', zegt uitgever Veerle Moureau. 'We spelen niet in op de hype, maar willen echt mee op lange termijn denken.'

Bron: Persbericht Standaard Uitgeverij

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief