MNM geeft boeken weg vanaf vandaag

MNM

De bladeren vallen van de bomen. Het wordt al iets kouder én het wordt al sneller donker. MNM vond dat het ideale moment om met een goed boek in de zetel te kruipen.

Een boek koop je voor jezelf, maar het is ook altijd fijn om een boek cadeau te doen aan iemand. En nog leuker: een boek proberen te linken aan een persoon. Want: met welk boek zou jij je zus een plezier doen? Of is die thriller eerder iets voor je lief? Het vakantieboek geef je meteen aan je beste vriendin!

Hoe je de boeken kan winnen, lees je op MNM.be.

In het lijstje staan bijvoorbeeld:

HET DROMEN HANDBOEK

Gedurende ons leven dromen we bij benadering zes jaar lang, wat overeenkomt met ongeveer twee uur per nacht. Dromen brengen oude zaken met nieuwe in verband op een manier die in wakkere toestand niet mogelijk zou zijn.

In dit boek vind je honderden beschrijvingen van de meest voorkomende dromen, hun betekenis en wat je ermee aan kunt in je dagelijks leven om problemen te overwinnen, je talenten te ontwikkelen en jezelf beter te leren kennen.

Dromen probeert op een heldere en toegankelijke manier dieper in te gaan op onze dromen, wat ze betekenen en wat we ermee kunnen doen.

HET JAMES BOND-BOEK


De figuur James Bond, die als geniale geheimagent metafoor staat voor het wereldwijde geloof in de strijd tegen het kwaad, heeft na al die tijd nog niets aan kracht ingeboet. Bijna alle actiefilms van de jaren 1970, 1980 en 1990 zijn er schatplichtig aan, en dat niet alleen qua thema, uitwerking, vrouwen, stunts, snufjes en locaties.

Ook dankzij niet aflatend marketingonderzoek heeft de filmindustrie begrippen mogen ontdekken zoals teaser, productplacement en tie-ins.

Dit James Bond-boek is meer dan de som van alle boeken en films. De Bondwereld boeit al vijf generaties lang en dit handboek wil dit ondubbelzinnig aantonen. Een ultiem naslagwerk, niet opgevat als encyclopedie, maar als een meesterlijke synthese van een kwart eeuw James Bond.

Lees verder over al de andere boeken op MNM.be

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief