Luc Daelemans

Anja Feliers over haar nieuwe thriller Carte Blanche en coronaproof wandeling in Rekem

Radio 2 Limburg

Normaal zou de Boekenbeurs deze week op kruissnelheid komen. Een boekenfeest voor duizenden mensen, maar door corona is er geen boekenbeurs dit jaar. Radio 2 Limburg probeert deze week de pijn van alle lezende luisteraars wat te verzachten en belt elke dag een auteur die rond deze tijd een nieuw boek uitbrengt.

Ook Anja Feliers uit Bilzen, haar nieuwe thriller Carte Blanche komt donderdag 5 november uit. Het is een nieuwe telg in de reeks rond psychologe Katleen Verlinden.

'De laatste dagen voor het boek in de rekken ligt zijn altijd spannend, zenuwslopend zelfs omdat je moet afwachten wat de lezers er van vinden. Het is een grote en aangename verrassing dat de boekenwinkels open mogen blijven en dat is zeer belangrijk voor ons. De boekvoorstelling is wel afgelast dat is toch een domper. Normaal willen lezers een gesigneerd exemplaar hebben op de Boekenbeurs. Hopelijk kunnen we na corona de schade inhalen en boeken signeren', vertelt Feliers.

Het is een jubileum voor Anja Feliers, ze viert haar tiende jaar als auteur van thrillers.
En het blijft ook niet bij boeken: In Rekem hebben ze nu ook een themawandeling en die gaat langs belangrijke plekken uit haar boeken. Meteen een goede dubbele tip: wandelen en lezen, dat zijn twee dingen die coronaproof kunnen in deze lockdown.

Herbeluister het gesprek hieronder

Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief