AFGELAST: Win tickets voor Nino Haratischwili, auteur van de bestsellers 'Het achtste leven' en 'De kat en de generaal'

Fictie LangZullenWeLezen

Helaas noodzaakt corona de komst van Nino Haratischwili naar Gent en Leuven af te gelasten. Onderstaande wedstrijd wordt om deze reden stopgezet!

Win tickets voor een inspirerende avond met Nino Haratischwili

Goed nieuws voor de fans van Nino Haratischwili. De internationaal bejubelde auteur van 'Het achtste leven' en 'De kat en de generaal' komt in april naar ons land. Onlangs werd 'Het achtste leven' nog genomineerd voor longlist van de prestigieuze International Booker Prize 2020. En ook haar recente roman 'De kat en de generaal' is ondertussen wereldwijd een bestseller. Walter Van Steenbrugge is fan: 'De kat en de generaal' vindt hij het mooiste boek dat hij ooit las. Dat vertelde hij tijdens de laatste 'Uitgelezen' in Gent. En een andere lezer liet deze lovende recensie na op langzullenwelezen.be: 'Dit boek moet je gewoon gelezen hebben. Vanaf de eerste bladzijde is het al meteen raak en word je verslaafd aan het verder willen lezen. Dit lijkt de schrijfster haar handelsmerk te zijn. Het is een merkwaardig meeslepend boek dat zich afspeelt in de Tsjetsjeense regio. Het is lijvig (700 p.) maar het steekt nooit tegen.'

Het goede nieuws is nu dus dat Nino Haratischwili komt en je de Georgische bestsellerauteur live kan zien tijdens één van deze dagen: woensdag 15 april in de Vooruit in Gent of donderdag 16 april in Universiteitsbibliotheek van Leuven.

Wil je erbij zijn, boek dan snel je tickets of neem deel aan de wedstrijd en win een duoticket.
Deel dit artikel

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief