Val der titanen

Door Ken Follett

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Tegen de achtergrond van oorlogen, burgerprotesten, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen drie generaties uit vijf families hun weg te vinden. In de indrukwekkende Century-trilogie verweeft Ken Follett op ingenieuze wijze het lot van deze heel verschillende mensen, die ieder op hun eigen manier vechten voor het recht om te leven en lief te hebben.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Leen Reynaerts

op 26/06/2021

Wauw.

Ik bedoel echt: wauw. Wat een meeslepend epos over de aanloop van de Eerste Wereldoorlog. Als lezer word je meegezogen in het leven van Billy, Ethel, Maud, Walter, Fitz, Bea, Grigori, Gus en Lev, die allemaal met elkaar verbonden zijn. Geen enkel personage is perfect, hoewel ze dit vaak van zichzelf denken (hallo, Fitz, jij hufter!). Op een magistrale wijze behandelt Follett alle grote debatten van dat tijdperk, wordt de lezer meegenomen van de stakingen in de Welshe mijnen tot de suffragetes tot de opstand van de bolsjewieken op het einde van de Eerste Wereldoorlog. Omdat de personages allemaal een verschillende nationaliteit hebben, krijgt de lezer de waarheid vanuit verschillende perspectieven, om erachter te komen dat de waarheid nooit uit één facet bestaat en dat de titanen die almachtige waarheid, niet meer in handen hebben.

Lees meer

Door Tom Van Gool

op 04/05/2020

Eenmaal op gang gekomen, een magische epos over het begin van de moderne geschiedenis! De verhaallijnen die stilaan in elkaar vloeien maken het een topper!

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief