De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Normal people

Door Sally Rooney

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Connell and Marianne grow up in the same small town in the west of Ireland, but the similarities end there. In school, Connell is popular and well-liked, while Marianne is a loner. But when the two strike up a conversation - awkward but electrifying - something life-changing begins. Normal People is a story of mutual fascination, friendship and love. It takes us from that first conversation to the years beyond, in the company of two people who try to stay apart but find they can't.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Gert Engels

op 05/11/2019

Ik heb dit boek graag gelezen. De toon is delicaat en breekbaar, met veel aandacht voor de façades van mensen. De taal en stijl zijn helder en fris. Wat het verhaal betreft, deed de plot er minder toe. Ik zag het meer als een opeenvolging van sterke scènes: je ziet de verhouding en de relatie tussen de hoofdpersonages in verschillende contexten. Het ene personage floreert waar het andere lijdt. Ze maken keuzes onder invloed van hun omgeving. Ik bleef bij momenten een beetje op mijn honger zitten m.b.t. het mannelijke hoofdpersonage. Het vrouwelijke vind ik beter uitgewerkt.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief