Het moois dat we delen

Door Ish Hamou

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert wanhopig het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Jeanne Tielen

op 19/10/2021

Een literatuurprijs zal Ish waarschijnlijk nooit krijgen, maar de inhoud van zijn verhaal is zeker het lezen waard. Toenadering kan begrip in de hand werken. Naast elkaar door leven, voedt onbegrip.

Lees meer

Door Jolien Buckens

op 16/09/2021

Door Julie Demeûs

op 29/07/2021

Dit boek was prachtig! Mijn hart is letterlijk gebroken... Nog nooit heb ik gehuild bij het lezen van een boek, maar bij dit verhaal kon ik het echt niet droog houden. Wauw, ik heb er echt geen woorden voor... Hoe de auteur zo'n pakkend verhaal kan neerschrijven is gewoon fantastisch en iets om jaloers op te zijn. Dit boek is zo puur en je wordt met je neus op de feiten gedrukt. Dit boek is adembenemend! Dit verhaal zal me zeker heel lang bijblijven!! Echt een aanrader!

Lees meer

Door Bert Geukens

op 09/08/2020

Een bij momenten ontroerend en actueel verhaal dat ik iedereen van harte aanbeveel. De heldere schrijfstijl van Ish Ait Hamou is een plezier om lezen en het verhaal verdient het om door iedereen gehoord te worden.

Lees meer

Door Wendy Langenaeker

op 25/07/2020

Wauw... deze schrijver nu leren kennen... en dit is NIET het laatste wat ik van hem ga lezen. Actueel. Mooie boodschap. Prachtig.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief