Een vrouw op de vlucht voor een bericht

Door David Grossman

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Een vrouw op de vlucht voor een bericht is een groots verhaal over een vrouw,haar twee zoons en hun verschillende vaders. Een roman over vriendschap, over een grote liefde en een versmade liefde, over ouderschap en over je weg in het leven. Maar het is vooral een ongeëvenaarde roman over de bijna heldhaftige inspanning van een moeder om een gezin bijeen te houden in een klein verscheurd land.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Marleen Capelle

op 16/05/2019

687 pagina's waarvan je er geen enkele zou willen missen. Het enige nadeel aan dit boek is dat het te groot en te dik is om het overal mee naartoe te nemen. Ik kon het zelfs niet vasthouden tijdens het lezen. Wat dunner papier en een iets kleinere druk had wel gekund.
Maar dit geheel ter zijde. Dit is een meesterwerk, misschien nog wel beter dan de andere boeken die ik van Grossman gelezen heb, en die vond ik ook al zo goed. De manier waarop het opgebouwd is, hoe je beetje bij beetje inzicht krijgt in de mensen die dit verhaal bevolken en in wat ze meemaken, niet te evenaren. Net als de karaktertekening van mensen die in bijzonder moeilijke tijden ook nog persoonlijke demonen moeten proberen te temmen.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief