De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Achter gesloten deuren

Door B.A. Paris

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd

Achter gesloten deuren van B.A. Paris lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. Achter gesloten deuren is de spannende thriller die iedereen leest!

Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

Achter gesloten deuren houdt je van begin tot eind geboeid. Meer lezen van deze auteur? Bekijk dan ook Gebroken, Breng me terug en Het dilemma!

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Liese Coenen

op 18/11/2019

Ik vind het een zeer goed boek. Het behandelt een zwaar thema - mishandeling - maar de manier van schrijven maakt het net niet té zwaar. Het niet-alledaagse thema komt dichtbij. Daarnaast gaat het boek ook over positievere aspecten, de geweldige band tussen Millie en Grace bijvoorbeeld.
Het boek is zo geschreven dat je je gemakkelijk kan inleven in de situatie van Grace. Je zou haar graag helpen bij het zoeken naar een oplossing om te ontsnappen.
Het boek is vlot geschreven, het leest goed. Het beschrijft afwisselend een hoofdstuk over het heden, een hoofdstuk over het verleden. Dat is vaak een nadeel. In dit boek was het echter een pluspunt! Je leeft mee in het heden en komt langzamerhand meer te weten over wat er in het verleden al gebeurd is.
Conclusie: Het is een boek waarin een zwaar thema wordt behandeld maar het is niet te triestig om te lezen. Het bevat af een toe ook een mooi moment om de donkere gebeurtenissen op te vrolijken. Het is vlot geschreven en leest gemakkelijk. Het is een aanrader.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief