De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

De laatste farao

Door François Schuiten

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Vanuit het hart van het justitiepaleis in Brussel komt een ongekende energie naar boven die het voortbestaan van de mensheid bedreigt. Niemand lijkt ertegen opgewassen… behalve misschien Philip Mortimer. Maar sinds Het mysterie van de grote piramide is er heel wat tijd verstreken. Is de professor in staat om de mysteries van het oude Egypte opnieuw te trotseren?

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Redactie LZWL

op 02/12/2019

Saskia De Schutter over 'De laatste farao':

'Fans van Blake en Mortimer verslikken zich even in hun koffie, want dit is heel andere koek. Weg klare lijn, enter prachtig uitgewerkte scènes. Schuiten gebruikt de originele helden en maakt een Belgisch verhaal dat zich afspeelt in het meest absurde Belgische symbool van alles: het Brusselse Justitiepaleis. Hier en daar rammelt het verhaal wat, maar het is een bijzonder interessant experiment geworden. '

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief