Billie's stickerboek

Emma Thyssen

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Billie zit vol energie. Hij maakt ontbijt voor papa en legt mama’s lievelingsoutfit klaar. Hij geeft zijn konijn witlof en skatet naar school. Een bijzonder stickerboek over muziek maken met keukeninstrumenten, dansen zoals Elvis, je verkleden in een draak, vliegend kiwisap toveren en over pinguïns die de toekomst kunnen voorspellen. Volg met Billie het verloop van de dag en steek samen met hem een handje toe. Met 150 statische stickers om niet alleen in het boek, maar ook op het raam, in bad of in de auto te (her)gebruiken.

Wat anderen schrijven over dit boek

Billies stickerboek door Emma Thyssen

Els droomt, ze droomt dat ze even in een boek mag wonen :)
In dit boek. Want dit is niet zomaar een boek; dit boek is groot, stevig en vrolijk én heeft 150 herbruikbare stickers!

Je kan dit boek dus voorlezen, zelf lezen én volkleven. En dat keer op keer. De tekeningen en tekst blijven hetzelfde maar door jouw sticker-werk kan je telkens zelf een nieuw verhaal voor Billie creëren, of je nu 4, 14 of 40 jaar bent (zoals ik). Het blijft tof.

Billie staat op, ontbijt, maakt muziek, droomt,…En jij doet gewoon mee. Je krijgt suggesties die bij het verhaal passen maar er volgt ook telkens een vraag waarmee je volledig je gekke gang kan gaan. Gek ja; want Billie en Emma zijn best een beetje gek én dat is leuk! Een hamster in Billies mond, vliegend kiwisap, een dino als cadeau,…? Kan gewoon allemaal in dit stickerboek.

De stickers en het boek zijn stevig dus jarenlang te herbruiken. De eerste keer komen ze iets moeilijker los van het vel maar dat kan ook aan mijn niet-kinderhand-vingers liggen ;) Is dit boek geschikt voor alle mensen? Nee; dit is een boek enkel voor toffe, coole, leuke personen. Saaie, depressieve mensen worden ziek van deze explosie van kleur, plezier, vrolijkheid en humor. Of ze genezen van hun zwartgalligheid, dat kan ook.

Billie en zijn stickers staan garant voor urenlang creatief plezier, geniet er van!

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!