De verdwijning van Stephanie Mailer

Joël Dicker

Fictie

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Orphea is een rustige badplaats in de Hamptons, een paar uur rijden van New York. Een stadje waar niet veel gebeurt, tot het op de avond van 30 juli 1994 wordt opgeschud door een afschuwelijk incident: de burgemeester van de stad en zijn familie worden thuis vermoord, evenals een toevallige voorbijganger die getuige was van de tragedie. Het onderzoek wordt geleid door twee jonge politieagenten, Jesse Rosenberg en Derek Scott. Ambitieus en vasthoudend weten zij de moordenaar te pakken, het bewijs is zeer overtuigend. Ze verdienen lof voor hun prestatie en ontvangen zelfs een onderscheiding. Twintig jaar later, in de vroege zomer van 2014, vertelt een journalist met de naam Stephanie Mailer aan Jesse dat hij destijds een belangrijke fout heeft gemaakt. Voor hij haar uitvoeriger kan spreken, verdwijnt ze onder mysterieuze omstandigheden. Wat is er met Stephanie Mailer gebeurd? Wat heeft ze ontdekt? En vooral: wat gebeurde er echt op de avond van 30 juli 1994 in Orphea?

Wat anderen schrijven over dit boek

Heel spannend. Goede thriller.
Ik las het na 'de zaak Harry Quebert' (waar ik enorme fan van was) en vond de opzet van het verhaal heel gelijkaardig, maar dan minder sterk.
Beetje ontgoocheld.

Weer een pageturner die je niet kan wegleggen. Ongelooflijk hoe hij je meer dan 600blz meepakt in een verhaal met verschillende wendingen, spanning, mooie verhalen, ...

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!