In de ban van de ring

J.R.R. Tolkien

Fictie

4.5 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Elfen, orks, tovenaars en hobbits - de indrukwekkende epische saga van J.R.R. Tolkien behoort, zeker na de films van Peter Jackson, inmiddels tot de klassiekers van de westerse cultuur. De complete trilogie inclusief de Aanhangsels nu op veler verzoek weer leverbaar in een luxe gebonden editie.

Wat anderen schrijven over dit boek

Ik heb dit boek gelezen na dat ik de film gezien had. Daardoor waren de verwachtingen hoog gespannen, en deze werden vast en zeker ingelost.

Ik raad dit boek aan omdat het een schitterend verhaal is dat visueel prachtig geschreven is. Het is een zeer meeslepend verhaal waarin elk bos, huis of berg wordt beschreven. Hierdoor kan je het verhaal perfect inbeelden in je hoofd. Ook bevat het boek unieke, nauwkeurig uitgedachte personages die je hoe langer, hoe beter leert kennen. Het is geschreven in een zeer aangename schrijfstijl. Daarnaast heeft heeft het boek een duidelijke structuur, alles draait rond Frodo die naar zijn einddoel probeert te geraken. Het is de perfecte lectuur voor iedereen die van spanning, actie, avontuur en vriendschap houdt. Deze 4 elementen keren heel vaak terug in het verhaal. Het is zelfs zo geschreven dat het lijkt dat je mee bent op avontuur met hen.
Kortom kan ik besluiten dat "In de ban van de ring" een echte aanrader is.

heb dit boek gelezen heel veel jaren geleden , toen het nog niet bekend was , was toen al volledig in de ban

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!