Alleen met jou

Door Rika Ponnet

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd

In de liefde zijn we vrijer dan ooit en toch zijn we collectief bang. Bang om gekwetst te worden. Bang om niet gezien te worden. Bang om te falen. Dus schuiven we onze emoties aan de kant, en hopen we dat onze ratio ons zal redden. Als we maar verstandig een partner kiezen, dan komt het goed. Of toch niet?

Rika Ponnet, die ons met haar bestseller Blijf bij mij op een andere manier naar relaties deed kijken, toont in dit nieuwe baanbrekende boek waarom het hoog tijd is dat we de romantische liefde in ere herstellen, en hoe we alleen kunnen liefhebben als we ook durven loslaten.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Leen Reynaerts

op 26/06/2021

Rika Ponnet kende ik al van haar talloze rubrieken bij Libelle doorheen de jaren. Ponnet schrijft helder en duidelijk over de liefde, helemaal niet zoals haar collega's bij Blind Getrouwd of andere reality-tvshows. Haar insteken zijn verfrissend en minder wollig dan ik had verwacht in een boek over relaties. Vooral een ode om Tinder en co in de vuilbak te kieperen en meer te kiezen en zelf open te zijn in ontmoetingen. Een leuke eerste boek om te lezen over relaties.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief