Dinsdag is voorbij

Door French Nicci

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
French, 'Dinsdag is voorbij'
Het tweede deel met psychoanalytica Frieda Klein die tegen wil en dank wordt meegesleurd in de afschuwelijke wereld van misdaad en moord.

In een vervallen huis in het oosten van Londen wordt het opgezwollen, door vliegen bedekte lijk van een man aangetroffen, rechtop in een leunstoel. Het huis is van Michelle Doyce, een kwetsbare vrouw met ernstige psychische problemen. Onderzoek toont aan dat de man pas na zijn dood naar het huis is overgebracht. De enige informant is Michelle, maar haar uitspraken stellen de recherche voor raadsels. Inspecteur Karlsson roept Frieda Klein te hulp, en weer raakt zij verstrikt in de duistere kanten van het leven. Zij komt erachter dat het slachtoffer geen onschuldige was, maar een gewiekste zwendelaar die profiteerde van de angsten en noden van anderen. Wanneer Frieda meer te weten komt over diens verledens en ook zijn slachtoffers leert kennen, blijkt ze in groot gevaar te verkeren en meer vijanden te hebben dan ze dacht

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Lindsay Cornette

op 03/05/2018

Frieda Klein blijft een ijzersterk karakter. Dit boek bevat verwijzingen naar gebeurtenissen in "Blauwe maandag", dus je kunt ze best op volgorde lezen. In tegenstelling tot "Blauwe maandag" vind ik "Dinsdag is voorbij" niet zo boeiend. Het blijft nog wel een heel goed verhaal, maar ik werd niet zo gemotiveerd om constant verder te lezen. Ik vond deze een stuk minder dan de vorige.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief