PEER

Tjerk Lammers, Peter Koelewijn

Geschiedenis

1 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
In PEER vertelt Peter Koelewijn zijn levensverhaal. Over hoe hij opgroeide in de viswinkel van zijn ouders in het Eindhoven van tijdens en vlak na de oorlog.
Over zijn eerste liefdes en de liedjes die hij daarover schreef. Over zijn successen met Kom Van Dat Dak Af, Marijke, Angeline en Je Wordt Ouder Papa, maar ook over zijn werk als producer en liedjeschrijver voor andere artiesten zoals Bonnie St. Claire, Q65, Nico Haak, Ria Valk, Helmut Lotti en Johan Cruijff.
Over de vele commerciële pieken en dalen, persoonlijke vriendschappen en zakelijke geschillen. Over de vrouwen in zijn leven en over zijn kinderen.
Koelewijn's enerverende leven wordt gekenmerkt door zijn niet te stuiten dadendrang, zijn muzikale talent en zakelijk inzicht, maar vooral ook door de ongelooflijke hoeveelheid avonturen en lol die hij met zijn vrienden en collega's heeft beleefd.

Wat anderen schrijven over dit boek

Een literaire hoogvlieger is dit niet maar het was wel de ideale voorbereiding op mijn zeer fijne gesprek met de man zelf. Peter Koelewijn was op zondag 8 oktober te gast in Touché op Radio1. Herbeluister hier: https://radio1.be/luister-zondag-naar-peter-koelewijn-touche

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!