De zeven zussen

Door Lucinda Riley

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia's verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de glamour van de jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Sofie D'hoore

op 12/02/2020

Het is geen literaire hoogvlieger. Maar gezien het genre was het best nog ok geschreven. Ik kan me enorm ergeren aan de schrijfstijl van de meeste chicklits. Het kon er dus mee door. Het was geen bijster origineel verhaal maar toch wilde ik steeds verder lezen. Ik besloot er mee door te gaan omdat lezen ook eens puur ontspannend mag zijn. Normaal geniet ik net iets meer van een literair werk.

Ik twijfel nog om de andere delen te lezen. Enerzijds ben ik nieuwsgierig naar de achtergrond van de andere zussen maar anderzijds lees ik toch liever een ander type boek.

Lees meer
LL

Door Liesbeth Loncke

op 04/02/2020

Zeer voorspelbaar en dan lees ik het echt niet graag. Ik probeer het einde te halen maar eerlijk, ik heb stukken overgelaten. De volgende delen zal ik zeker niet lezen.

Lees meer

Door Ilse Otten

op 20/06/2019

ontspannende lectuur, leest vlot weg.

Lees meer
CR

Door Carina Raison

op 29/04/2019

Ik vind het aangenaam geschreven. Leest heel erg vlot . Ik vind het aangenaam om iets over een ander land te weten te komen in de vorm van een roman. Heel ontspannend.

Lees meer
IM

Door Isabelle Mertens

op 28/04/2019

Stond weigerachtig om deze reeks te lezen, maar heb me toch laten overhalen en ik ben volledig verkocht. Heb nu zo veel zin om deze plekken te bezoeken

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Enkel je voornaam wordt getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief