De zeven zussen

Door Lucinda Riley

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd

In De zeven zussen, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Lucinda Riley, komen Maia en haar zussen na de plotselinge dood van hun vader bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

De zeven zussen is het eerste deel uit de achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Dit eerste deel werd onder meer uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2018 en 2019.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Rita Neefs

op 16/10/2020

Ontspannend, ongecompliceerd, zalige zomerboekenreeks.

Lees meer

Door Sofie D'hoore

op 12/02/2020

Het is geen literaire hoogvlieger. Maar gezien het genre was het best nog ok geschreven. Ik kan me enorm ergeren aan de schrijfstijl van de meeste chicklits. Het kon er dus mee door. Het was geen bijster origineel verhaal maar toch wilde ik steeds verder lezen. Ik besloot er mee door te gaan omdat lezen ook eens puur ontspannend mag zijn. Normaal geniet ik net iets meer van een literair werk.

Ik twijfel nog om de andere delen te lezen. Enerzijds ben ik nieuwsgierig naar de achtergrond van de andere zussen maar anderzijds lees ik toch liever een ander type boek.

Lees meer

Door Liesbeth Loncke

op 04/02/2020

Zeer voorspelbaar en dan lees ik het echt niet graag. Ik probeer het einde te halen maar eerlijk, ik heb stukken overgelaten. De volgende delen zal ik zeker niet lezen.

Lees meer

Door Ilse Otten

op 20/06/2019

ontspannende lectuur, leest vlot weg.

Lees meer

Door Carina Raison

op 29/04/2019

Ik vind het aangenaam geschreven. Leest heel erg vlot . Ik vind het aangenaam om iets over een ander land te weten te komen in de vorm van een roman. Heel ontspannend.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief