Storm

Lucinda Riley

Fictie

4.5 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Ally D'Aplièses zeilvakantie is bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar vader. Zo snel ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen hun vaders testament te openen. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze opdracht: ze moeten op zoek naar hun ware afkomst. Na een traumatische ervaring op zee keert Ally kort daarna de zeilwereld de rug toe en besluit haar vaders opdracht uit te voeren. Het voert haar naar Noorwegen, naar de onbekende zangeres Anna Landvik, die honderd jaar eerder als eerste het stuk 'Peer Gynt' van Grieg opvoerde. Hoe meer Ally over haar verleden te weten komt, hoe meer vragen er ontstaan. Wat probeert haar vader haar duidelijk te maken? En wie was hij echt?

Wat anderen schrijven over dit boek

Het tweede boek vond ik persoonlijk minder dan de eerste. Ik denk dat er te weinig tijd tussen was. Daarom wacht ik nu even tot ik met de derde start

Dit tweede boek van de serie stelt teleur. Na lezing van het eerste waren mijn verwachtingen nochtans hooggespannen. Teveel clichés en 'feelgood', te voorspelbaar.

2de deel van een knappe reeks. Ook de plaatsbeschrijvingen waar het verhaal zich afspeelt zijn knap weergegeven.

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!