De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Storm

Door Lucinda Riley

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd

In Storm, het tweede deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, is de zeilvakantie van Ally D'Aplièse bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar vader. Zo snel als ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen hun vaders testament te openen. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze opdracht: ze moeten op zoek naar hun ware afkomst.

Na een traumatische ervaring op zee keert Ally kort daarna de zeilwereld de rug toe en besluit ze haar vaders opdracht uit te voeren. Het voert haar naar Noorwegen, naar de onbekende zangeres Anna Landvik, die honderd jaar eerder als eerste het stuk 'Peer Gynt' van Grieg opvoerde. Hoe meer Ally over haar verleden te weten komt, hoe meer vragen er ontstaan. Wat probeert haar vader haar duidelijk te maken? En wie was hij echt?

Storm is het tweede deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Krista Danckaerts

op 23/04/2021

Ik vind het fijn hoe je tijdens het lezen van een ontspannend verhaal iets opsteekt. In dit geval omtrent de muziekgeschiedenis. Het heeft me doen luisteren naar één van de mooiste meesterwerken en het me leren herkennen als ik er nu een stukje van op de radio hoor.

Lees meer

Door Rita Neefs

op 16/10/2020

Zeilverhaal,
als je met je verstand op nul geëntertaind wil worden Is het genieten. In tijd van Corona is het fijn om uuuuren weg te lezen, sinds lang leek het onfatsoenlijk om je “te weinig tijd” op te doen aan pure ontspanning. Yoga voor de geest.

Lees meer

Door Pedrouchka Samyn

op 29/06/2019

Het tweede boek vond ik persoonlijk minder dan de eerste. Ik denk dat er te weinig tijd tussen was. Daarom wacht ik nu even tot ik met de derde start

Lees meer

Door Marina Thomas

op 19/07/2018

Dit tweede boek van de serie stelt teleur. Na lezing van het eerste waren mijn verwachtingen nochtans hooggespannen. Teveel clichés en 'feelgood', te voorspelbaar.

Lees meer

Door Patricia Van Leemput

op 28/05/2018

2de deel van een knappe reeks. Ook de plaatsbeschrijvingen waar het verhaal zich afspeelt zijn knap weergegeven.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief