Ik ben Pelgrim

Door Terry Hayes

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
'De enige thriller die je dit jaar moet lezen.' - Yorkshire Post Ik ben Pelgrim is een ware pageturner, een indrukwekkende prestatie voor een debuut.’ – Trouw‘Uitmuntende spionagethriller […] Ik ben Pelgrim is een intelligente, urgente pageturner - een aanrader.’ – Nu.nl ‘Chapeau voor Terry Hayes met dit geweldige debuut!’ – Linda Jansma op Crimezone.nlIk ben Pelgrim dompelt de lezer onder in de duistere wereld van het intrigerende titelpersonage en laat hem geen moment naar adem happen. Obsessief meeslepend, slaapdepriverend spannend en bij momenten weerzinwekkend geniaal: Ik ben Pelgrim heeft zijn plek in de eindejaarslijstjes nu al veroverd.’ **** – Humo.be

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Wendy Langenaeker

op 25/07/2020

MEESTERLIJK boek. Absolute aanrader. Spanning. Beschrijvend zeer sterk. Sympathie voor beide hoofdpersonages dankzij de levensloop van de 'terrorist'... petje af.
Kijk nu al jaren uit naar een volgende in het Nederlands vertaald en even goed boek van deze steengoede schrijver.

Lees meer

Door Emmelie Reynvoet

op 26/11/2019

Superspannend! Voor dit boek heb ik vele uren slaap gelaten. Heel meeslepend verhaal, leest vlot. Actueel.
Een thriller met de grote "T".

Lees meer

Door Lut

op 28/10/2018

Buitengewoon spannend … elk vrij moment gezocht om verder te kunnen lezen.

Lees meer

Door De Wattenfabriek Herzele

op 11/09/2018

Laat je vooral niet afschrikken door de dikte van het boek! Het leest vlot en is danig spannend dat het sneller uitgelezen is dan je denkt!
Een meeslepende thriller die heel wat onderliggende linken legt naar de actualiteit waardoor je er toch langer blijft bij stilstaan.

Lees meer

Door Nadia Huyge

op 03/09/2018

Ik ben geen ervaren thriller-lezer, maar wauw, wat een boek ! Ik lees graag en ben niet bang om aan een pil van 735 bladzijden te beginnen. Ik ben begonnen zonder echt te weten waarover het ging behalve de info op de achterflap maar vanaf de eerste pagina werd ik meegezogen in het verhaal dat zich op verschillende continenten afspeelt en ik had echt moeite om het boek opzij te leggen. Het gaat ook met een ontzettende vaart vooruit, heeft een boeiende vertellijn met weliswaar gruwelijke fragmenten, mooi uitgewerkte personages. Het joeg me met momenten de stuipen op het lijf maar het verschafte ook inzicht in de psyche en de drijfveren van mensen. Wat een debuut, zeker lezen, liefst zonder, of met zo weinig mogelijk, voorkennis. Lees en laat u meevoeren...

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief