De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Het zijn de geheimen

Door Thomas Siffer

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Een Italiaans kruidenier die zijn kleine wereld wantrouwt, kan niet weerstaan aan de hunker naar vriendschap van een uitbundige Belg die van zichzelf hoopt verlost te worden. Door zich aan elkaar over te geven denken beide mannen hun demonen te verdrijven. Maar ze kunnen niet anders dan geheimen voor elkaar bewaren, en daarin sluimert onvermijdelijk hun ondergang.

Het zijn de geheimen is een roman over vriendschap en verraad, over de onweerstaanbare drang te spreken als het slimmer is te zwijgen, en over de vernietigende kracht van wat mensen voor elkaar verborgen houden.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door herman verheirstraeten

op 03/12/2018

Spannend, beetje onhandig begin, maar gaandeweg beter. Voelt redelijk cliché aan met maffia, paparazzi, uitgeweken Belgen die villa's bouwen op illegale plaatsen. Mooie passages over vriendschap maar het overtijgt niet het clichéverhaal. Een Italiaan die niet uit zijn dorp geraakt, sluit vriendschap met paparazzo uit België die zijn verleden wil vergeten. Het wordt een intense vriendschap, maar beiden verzwijgen ze iets, hetgeen hun ondergang wordt. Overgoten met sausje van mijmeringen over vriendschap. Vlotte pen.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief