Wat anderen schrijven over dit boek

Door Ivan Colman

op 01/07/2018

Wat een openbaring. Wat een informatie. En nog goed geschreven ook. Zeker de eerste helft, samen met internet om de plaatsen virtueel te bezoeken, is zodanig boeiend dat het nauwelijks zijn gelijken kent in de historische literatuur.

Dit zou eigenlijk een verplicht boek moeten zijn voor elke journalist. Eigenlijk voor elke burger. Het haalt het laatste restje geloofwaardigheid van macht en politiek volledig onderuit ! Het boek geeft een fantastisch doch zeer negativistische leidraad voor de motivatie van de wereldpolitiek.

Lees meer

Door Frans De Baets

op 28/05/2018

De wereldgeschiedenis zoals niet verteld in de lessen geschiedenis

Lees meer

Door FRED JANSSEN

op 01/05/2018

Alles wat we nooit in onze lessen geschiedenis mochten noch konden ontdekken.... Een gigantisch stel revelaties ... en een karrenvracht (607 pagina's) leesplezier.

Lees meer

Door Herman Meuldermans

op 30/04/2018

Europa is een smalle strook half verdronken land langs de noord- oostrand van de Atlantische Oceaan, dat slechts de laatste 500 jaar van de wereldgeschiedenis een rol van betekenis gespeeld heeft.
De wereld is veel groter, en heeft zich hoofdzakelijk elders afgespeeld, met een speciale vermelding nochtans van de Vikingen. Die wisten zich met succes in te schrijven in de meest lukratieve grondstoffenhandel van alle tijden: de mensenhandel.
Essentieel boek om actuele geopolitieke verhoudingen en standpunten te begrijpen, een glimp te werpen op een realiteit die niet Eurocentrisch is, en de Europese identiteitskramp enigszins belachelijk te vinden.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief