Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde

Door Jessica Thompson

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Dit liefdesverhaal begint zoals er elke dag, overal ter wereld liefdesverhalen beginnen. Een jongen ontmoet een meisje en het meisje valt als een blok voor de jongen in kwestie. Tot zover gaat alles goed. Maar nadat Sienna en Nick elkaar ontmoeten zijn er geen zenuwen voor hun eerste afspraakje, geen bloemen en bonbons. Sterker nog: er is niet eens sprake van een eerste dronken zoen. In plaats daarvan worden ze beste vrienden.

Sienna is jong, mooi en kwetsbaar. Ze voelt zich verantwoordelijk voor de hele wereld en houdt haar geheimen angstvallig verborgen. Nick is grappig, sterk en is er altijd voor Sienna als ze hem nodig heeft. Samen zijn ze perfect. Zonder elkaar zijn ze nergens. Als je beste vriend zo ontzettend belangrijk voor je is, hoe breng je jezelf er dan toe om te vertellen wat je eigenlijk voor hem voelt?

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Katrijn Van Mol

op 30/08/2018

Het verhaal gaat over Sienna en Nick en hun soort vriendschap, maar niet helemaal. Over hoe ze van elkaar hielden, maar uiteindelijk beste vrienden werden. Er gebeurde nooit iets tussen hen, en beiden waren gewoon dom van de gevoelens van de ander. Dit boek draait om hun vriendschap en hun strijd om van elkaar af te komen, op allerlei manieren. Maar uiteindelijk, omdat de liefde die ze hadden gehad nooit goed had uitgedrukt, ging het nooit echt weg.

Het boek brengt ook aandacht naar een aandoening die Narcolepsie wordt genoemd Het is een serieuze ziekte en het effect dat het heeft op de persoon en hun familie en vrienden ook. Sienna's vader heeft deze aandoening waardoor hij in slaap valt (en omvalt) wanneer hij een sterke emotie voelt.

De plot frustreert je misschien, maar ik stel voor om gewoon te volgen. Het prachtig is geschreven, het verhaal en de personages zijn realistisch, daarom hield ik van dit boek.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief