Gebroken

B.A. Paris

Thriller en Detective

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
BA Paris schreef met Gebroken een waardige opvolger van Achter gesloten deuren. Paris is een auteur van wereldformaat en met Gebroken bevestigt ze haar status als de ‘queen of domestic crime’! Het begon op die avond in het bos. Cass Anderson stopte niet om een vrouw te helpen, en nu is die vrouw dood. Vermoord. Sindsdien vergeet ze steeds meer: waar ze haar auto heeft geparkeerd, of ze haar medicijnen heeft ingenomen, waarom ze een kinderwagen bestelde ook al heeft ze geen baby. Wat ze niet kan vergeten is de vrouw die ze misschien had kunnen redden en het verschrikkelijke schuldgevoel. En de telefoontjes van iemand die zwijgt. Er is iemand die haar in de gaten houdt…

Wat anderen schrijven over dit boek

Meeslepende triller ,ijzingwekkende leeservaring, waar je al vlug beseft dat er meer aan de hand is, niet de gehele waarheid wordt in 1 keer prijsgegeven.Het verhaal blijft spannend tot het laatste moment.

Spannend. Leest in 1 ruk uit. Maar idd voorspelbaar. Maar dat mag soms. Een aanrader.

Spannend, vlot geschreven maar wel voorspelbaar en herkenbaar.

Spannende thriller maar niet origineel. Vanaf het begin had ik de structuur van het verhaal door. Ik heb namelijk een gelijkaardige film gezien (het kan een Hitchcock zijn maar daar ben ik niet zeker van) met dezelfde verhaallijn en plot. Toch een klein beetje bedrogen gevoel.

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!