De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Negen volmaakte vreemden

Door Liane Moriarty

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Negen gasten verzamelen zich in een exclusief wellnessresort. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. Ondanks alle luxe, meditatie en mindfulness is iedereen zich ervan bewust dat ze ook flink aan het werk moeten. Maar niemand kan zich voorstellen hoe zwaar de komende tien dagen zullen worden.
Frances Welty, een voormalig succesvol romanschrijfster, arriveert bij Tranquillum House met een pijnlijke rug en een gebroken hart. Ze is direct gefascineerd door haar medegasten. De meesten van hen zien er totaal niet uit alsof ze een detoxkuur nodig hebben. Maar degene die haar nog het meest betovert is de eigenaresse van het resort. Kan deze vrouw werkelijk alle antwoorden hebben waarvan Frances niet eens wist dat ze die zocht? Moet Frances haar twijfels overboord gooien en zich volledig overgeven aan het bijzondere programma dat Tranquillum House aanbiedt – of moet ze maken dat ze wegkomt?
En het duurt niet lang voordat iedere gast in Tranquillum House zich dit begint af te vragen…

Wat anderen schrijven over dit boek

Door christa coene

op 17/08/2019

zoals andere boeken van deze schrijfster : mysterieus, spannend en het leest vlot alhoewel het wat trager op gang komt en er veel herhalingen inzitten - dus vakantielectuur !Haar vorige boeken waren beter!

Lees meer

Door De

op 09/04/2019

Veel te langdradig! De personages werden steeds omschreven maar er gebeurd nooit niets, was zeer teleurstellend! Jammer... want had er ook meer van verwacht, meer sensatie.

Lees meer

Door Bieke Missiaen

op 22/03/2019

Soms wat langdradig en teveel omschrijvingen. Niet veel echt spannende of onverwachte wendingen. Een beetje een tegenvaller. Het idee van de verhaallijn leek me nochtans erg spannend te zijn.

Lees meer

Door Ria

op 23/11/2018

Beste Liane Moriarty,

Het is spijtig om te zeggen maar het boek viel mij echt wel tegen terwijl ik er eigenlijk zoveel van verwacht had.
Hopelijk is het volgende boek veel beter.

Lees meer

Door Marianne Claessens

op 30/10/2018

Beste Liane Moriarty,

Ik heb al veel genoten van uw boeken. Er zitten steengoede werken tussen. En dus is het u vergeven dat niet elk boek een hoogvlieger kan zijn. Deze vond ik echt niets. Het kwam zeer traag op gang en ik heb me doorheen het hele boek zitten afvragen wanneer er nu eens iets mij van mijn sokken ging blazen. Niet. Jammer. Ik vond dit zwakker dan wat ik van u gewend ben. Maar goed, ik blijf fan en ik kijk reikhalzend uit naar uw volgend, ongetwijfeld weer schitterend boek !

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief