De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Andromeda

Door Jef Schokkaert

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
2055. In de Engelse kuststad Dunwich steekt een negentienjarig meisje zichzelf in brand tijdens een manifestatie bij een natuurreservaat.
Haar wanhoopsdaad is verbonden met een noodlottige gebeurtenis in 2017, wanneer een tuinfeest wordt opgeschrikt door een terreurdaad die de gang van de geschiedenis definitief in een nieuwe richting duwt en twee mensen naar de voorgrond schuift: Thomas Walden en Hazel Newton.
Andromeda combineert de actuele uitdagingen van terrorisme, cybercriminaliteit en de milieuproblematiek met vragen van alle tijden over onbeantwoorde liefde, vergankelijkheid en vooral: welke gevolgen hebben onze beslissingen, tijdens ons leven en erna? En aan welke gevolgen zijn we schuldig?

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Claire Dekens

op 23/07/2019

Zeer mooi boek voor de nabije toekomst. Het zet aan tot nadenken over de laksheid waarmee de mensheid alle regeringen laat aanmodderen met onze planeet, hoe alles altijd om geld draait, ook bij de big pharma. Mensenlevens tellen niet mee, net zo min als de toekomst van de generaties na ons.
Het boek leest als een thriller. Het duurt even eer je het uit hebt maar het is zeker de moeit!

Lees meer

Door Ruben

op 09/10/2018

Pompeus. Pretentieus. Onleesbaar.

Lees meer

Door Yves Houtevels

op 01/05/2018

Mooi verhaal met een verrassend einde.

Lees meer

Door Tom De Cock

op 29/04/2018

Wat een intrigerend boek. Een soort historische roman uit de toekomst. Over ecoterreur en Big Pharma. Heel internationaal, vindingrijk, en bijna overdreven obsessief geresearcht. Boeiende personages, elk met hun eigen duivels en waarheden. Prachtig vormgegeven.

Je moet er je hoofd bijhouden, de tijdssprongen zijn soms een uitdaging. Een dikke pil van een boek ook. Jef vraagt heel wat van de lezer. Twijfelt een beetje tussen thriller en geopolitiek pamflet.

Flirt met verfilmbaarheid. Z'n volgende boek is dat wellicht ook écht. Om in de gaten te houden.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief